Vruchtbare Spring Week van nieuwkomer ROCvA op het Marineterrein

Nieuws
P1001613

Sinds kort is het ROC van Amsterdam onderdeel van het Marineterrein Collectief. Met als doel om hier samen met de andere organisaties op het terrein én collega’s en studenten nieuw onderwijs te maken en daarmee te experimenteren. Tijdens de Spring Week van 10 tot en met 14 april werden hier in verschillende cocreatiesessies de eerste contouren van geschetst.

De week werd afgesloten met een bezoek van wethouder Sofyan Mbarki, die de nieuwe locatie van het ROC van Amsterdam op het Marineterrein officieel opende. Hij kreeg een rondleiding van studenten over het terrein, nam deel aan een live podcast en ging mee op de testvaart van de solarboat van MBO College Westpoort. 

Studenten van het roc waren er de hele week bij als cocreators, makers en producers. Studenten van het flowburo (evenementenbureau van het roc) maakten de hele week content. De vormgeving werd gedaan door studenten van Triple M (mediabureau van het roc).

Benieuwd naar de impact van deze succesvolle en inspirerende Spring Week? Dat is het beste te zien in het door studenten geproduceerde videoverslag.