ROC van Amsterdam

Collectief
ROC-nieuw_liggend-scaled
003A

Met de komst van het ROC van Amsterdam heeft ook het mbo een plek op het Marineterrein. De onderwijsinstelling wil met deze nieuwe locatie studenten bijzondere kansen bieden, samenwerkingen aangaan en unieke onderwijsinitiatieven creëren.

Of het nu gaat om het in goede banen leiden van stedelijke drukte, het personeelstekort in de horeca of de energietransitie, mbo’ers spelen een cruciale rol in het oplossen van dergelijke grote problematiek.

Voor ROC studenten en docenten kan het Marineterrein fungeren als proeftuin. Studenten van meerdere colleges van het ROC kunnen hier samenkomen en samenwerken, van elkaar leren en ideeën uitwisselen. Studenten kunnen bovendien ervaring opdoen bij de community van het Marineterrein, en bijdragen leveren aan het oplossen van vraagstukken.

Meer over ROC van Amsterdam

  1. Nieuw op het Marineterrein: ROC van Amsterdam

    Het ROC van Amsterdam is de nieuwste toevoeging aan de community van het Marineterrein. De onderwijsinstelling wil met deze nieuwe locatie studenten bijzondere kansen bieden, samenwerkingen aangaan en unieke onderwijsinitiatieven creëren.

    Nieuws