Kaarten voor speurneuzen

Nieuws
Expeditie_001

Ben jij een nieuwsgierige speurneus en altijd benieuwd naar gekke, mooie en bijzondere plekken? Kom dan snel naar het Marineterrein voor een leerzame speurtocht voor kinderen en volwassenen.

Weet jij waarom je beter niet kan zwemmen in het water van het Marineterrein nadat het hard geregend heeft? Of waarom een aantal parkeerplekken zijn omgetoverd tot groene oases, een geheime podium en een verftuin? Een stapel kaarten met weetjes en vragen leidt je over het terrein en vertelt je over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Marineterrein Amsterdam. De speurtocht is gratis en je kunt hem op ieder moment van de dag doen.

De kaarten met vragen kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 ophalen bij de Portiersloge, elke dag tot laat bij Pension Homeland en woensdag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 15.00 bij Kometen Brood Loket. Je mag de kaarten houden of aan een andere speurneus geven.

De speurtocht is gemaakt in samenwerking met ontwerpstudio La Bolleur, lid van het Marineterrein Collectief en vaste partner voor naschools programma Expeditie Marineterrein.