La Bolleur

Collectief
unnamed-1
027L

We take having fun serious

La Bolleur is een multidisciplinaire ontwerpstudio, opgericht door een groep van denkers en makers die plezier maken serieus nemen.

Dit eclectische collectief van ontwerpers evolueerde van het organiseren van feesten en diners tijdens hun studie aan de Design Academy Eindhoven naar een -teamwork makes the dream work- kantoor dat de vaardigheden van elk individueel lid toepast in grafisch-, product- en ruimtelijk ontwerp. Hun doel is om een aangename wereld te creëren met behulp van creativiteit, zowel in commercieel als autonoom werk.

La Bolleur bereikt internationale erkenning met hun Mini Golf Club in Milaan en werd bekroond met een Dutch Design Award voor best geïntegreerde merkcommunicatie. Niks is ze te gek.

Elk ontwerp draagt de studio’s kenmerkende signatuur: ongecompliceerd design, heldere communicatie, uitgevoerd in een sprekend kleurenpalet, waarin constructie en techniek niet worden verborgen, maar een belangrijke visuele rol spelen. Voorop staat functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. Er wordt met aandacht gekeken naar de context van elk design, zodat het naadloos aansluit bij en bijdraagt aan de omgeving.

Van FPV racetrack tot reizende expositie; van privé interieur tot complete restaurant inrichting. In alles wat La Bolleur ontwerpt en bouwt staat het speelse karakter voorop. Het motto: ‘we take having fun serious’.