Nieuwe huisstijl en website Marineterrein

Nieuws
Scherm­afbeelding 2023-04-07 om 10.45.56

Het Marineterrein is een unieke plek in het hart van Amsterdam. Hier leren we door samen te werken en te experimenteren hoe we de stad van straks leefbaar kunnen houden voor iedereen. 

De nieuwe huisstijl van het Marineterrein laat deze dynamiek en de toekomstgerichte aard van het gebied mooi zien. Samen met Studio Parkers bedachten we een naar buiten gericht, open ontwerp, dat professionals, bezoekers en stadsbewoners uitnodigt tot deelnemen, ontdekken, leren, samenwerken en ontmoeten. 

De nieuwe website is nog belangrijker geworden voor het delen van informatie en het betrekken van iedereen die iets met of op het terrein komt doen. We hebben veel te vertellen over het collectief van organisaties en kennisinstellingen, de experimenten, alle activiteiten op sociaal en sportief gebied en de geschiedenis van het terrein. Een nieuwe, intuïtieve website zorgt ervoor dat je snel kan vinden wat je zoekt.

De lancering van de nieuwe huisstijl en website is een mooie stap, maar stilstaan zit niet in onze aard. Daarom gaan we ook hier blijven vernieuwen, ontwikkelen, leren en experimenteren.

We houden je op de hoogte!