Huur een SUP-set

Nieuws
SUPPEN Marineterrein

Stand-Up Paddleboarding is een snel te leren watersport en geschikt voor iedereen die kan zwemmen. Staand op een board peddel je over het water. Suppen kan dus altijd wanneer je er zin in hebt, want wind heb je er niet bij nodig. Peddelend train je vooral je core, en ook mentaal kom je helemaal tot rust.

Huur een SUP-set

Op het Marineterrein staat sinds kort een SUP-box met daarin zes volledige SUP-sets. Deze kun je huren, zodat je niet iedere keer je board, zwemvest en peddel mee hoeft te slepen.  


Huren is makkelijk. Het enige wat je nodig hebt om een SUP-set te huren, is je telefoon en de app van Equip Sport. Via de app open je de box en haalt er een kant-en-klare SUP-set uit. Er zit zelfs een waterdichte hoes voor je telefoon bij. Je kleding en de rest van je spullen laat je achter in de box en je bent klaar om het water op te gaan.

Equip Sport

De box en de app zijn van Equip Sport, een organisatie die allerlei sportattributen verhuurt op meerdere locaties. Met deze app kun je dus nog veel meer sporten beoefenen. Heb je vragen of gaat er iets niet goed, chat dan met Equip via de app.

Inschrijven is gratis en zo gebeurd. Download de app voor Android en Apple hieronder, schrijf je met een paar simpele stappen in en je bent klaar om te gaan.

Korting voor Marineterrein Collectief

NB: voor iedereen die werkt of studeert op het Marineterrein is er een kortingscode: deze vind je op het Marineterrein platform (Bisner).

Equip Sport App downloads

Apple App  Store
https://apps.apple.com/us/app/equip-sport-on-demand/id1606352048

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=app.equip

Het Marineterrein maken we samen, doe je mee?

In de weekenden van mei tot september geven we iedereen de ruimte om een activiteit te organiseren die het Marineterrein nog een stukje interessanter, mooier of leerzamer maakt. Heb jij een goed idee en wil jij een activiteit op het Marineterrein op poten zetten? Lees dan snel verder!

mdvm_muziek_2022-2
Meer informatie