Heidag in de Commandantswoning

Nieuws
MTA_17_1920_CW_heidag
heidag in de Commandantswoning

Zoekt u een rustige, besloten omgeving om met uw team of bestuur goed na te denken over de koers van uw organisatie? De Commandantswoning op het Marineterrein Amsterdam is hiervoor ideaal.

Zoekt u een rustige, besloten omgeving om met uw team of bestuur goed na te denken over de koers van uw organisatie? De Commandantswoning op het Marineterrein Amsterdam is hiervoor ideaal.

Vroeger werden in de zaal van de Commandantswoning hooggeplaatste gasten ontvangen en belangrijke besprekingen gevoerd. Nu kunt u er terecht met uw collega’s of relaties. Voor als er iets bijzonders is, zoals de jaarlijkse heidag.

Midden in de stad en toch rustig gelegen

De Commandantswoning ligt midden in de stad en toch ook rustig gelegen en omgeven door water en groen. Iedereen kan er gemakkelijk komen, met de fiets of lopend vanaf station Amsterdam Centraal. De zaal is comfortabel en ongedwongen en geschikt voor een intensieve heidag tot 30 personen. Als het koud is, gaat de open haard aan en als het mooi weer is zijn er privéterrassen met picknickbanken. Tussendoor kunt u een wandeling maken over het terrein, desgewenst met een rondleider. Ook is het mogelijk om een workshop te boeken, bijvoorbeeld bij Makerversity, de verzamelplek voor pionierende makers.

Fantastische keuken

De Commandantswoning beschikt over een gemeubileerde zaal met geluidsinstallatie en schermen, een loungehoek, een garderobe, toiletblokken en een aparte werkkamer. Als laatste troef is er een fantastische, professionele keuken. Hier maken we alles vers voor u klaar; van een gezond ontbijt tot een maritieme borrel of een driegangenmenu van onze chef-kok. Zo kunt u uw heidag in stijl afsluiten.

Meer weten? Bel ons voor een afspraak of een bezichtiging via 020 261 36 56 of download de brochure van de Commandantszaal voor meer informatie.