Repaircafé

Agenda
Strijken met de buren
Tijdens de burendag werd er leuk samen gestreken
001
dinsdag 10 t/m dinsdag 31 januari 2023

Leer in deze techniekworkshop hoe onze dagelijkse gebruiksvoorwerpen in elkaar zitten en ga er zelf mee aan de slag

Soms doet iets het opeens niet meer. Laten repareren? Vaak is dat niet mogelijk of duur. Dan maar weggooien? Maak het eens open en kijk of je misschien zelf ontdekt waardoor het apparaat niet meer werkt!

Leer in deze techniekworkshop hoe onze dagelijkse gebruiksvoorwerpen in elkaar zitten en ga er zelf mee aan de slag. Zo kun je straks van alles zelf repareren en weer in elkaar knutselen. Het Repaircafé gaat samen met jou op ontdekkingsreis in de techniek van een broodrooster of een strijkbout. Heb je thuis een kapot apparaat? Gooi het niet weg, maar neem het mee naar de techniekworkshop.

De inschrijving voor het Repaircafé is gesloten, deze workshop is vol. Wil je op de hoogte blijven of meedoen aan een volgende serie workshops? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

  • 4 keer
  • Dinsdag 15.30 uur inloop (cursustijd 15.45-17.15 uur)
  • 10, 17, 24 en 31 januari 2023
  • Locatie: Marineterrein Amsterdam, Commandantswoning (gebouw 001)

Over YIP
Het idee achter YIP is dat je naar het Marineterrein komt om dingen te leren die je op school niet leert. Leer bijvoorbeeld wat er bij komt kijken om tv te maken, ga lekker sleutelen aan allerlei apparaten of leer alles over machines en bouwwerken. Klik hier voor het volledige programma van dit najaar.