Ontdekdagen Marineterrein Amsterdam

Agenda
© Twycer / www.twycer.nl
© Twycer / www.twycer.nl
vrijdag 8 t/m zondag 10 september 2017

Het Marineterrein Amsterdam transformeert stap voor stap van een militair terrein naar een flexibel en toekomstbestendig stadskwartier. Kom op 8, 9 en 10 september ontdekken waar het Marineterrein voor staat en wat er nu gebeurt.

Er gebeurt van alles op Marineterrein Amsterdam. Hier worden oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen bedacht, getest en toegepast. Pioniers, ondernemers en wetenschappers werken er samen aan projecten die stad en land toekomstbestendig maken. Om het brede publiek kennis te laten maken met Marineterrein Amsterdam, zijn er op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 september 2017 open dagen. Op deze Ontdekdagen kan iedereen
komen kijken wat er allemaal gebeurt.

Veel deuren gaan open tijdens de Ontdekdagen, er is van alles te doen met onder meer talks over de ontwikkeling van het Marineterrein, verschillende tours, techworkshops, excursies naar SmartRoof 2.0, fitness, serious games, virtual reality en een makers-expo. Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld workshops robotica en zoutwater-auto’s bouwen en sportieve spelletjes. In de avond loopt het programma door met het TAB Festival.

Toegang
De toegang tot de Ontdekdagen is gratis, met uitzondering van enkele programmaonderdelen,
zoals horeca-proeverijen.

Tijden
• Vrijdag 8 september: 17.00 – 23.00 uur
• Zaterdag 9 september: 12.00 – 23.00 uur
• Zondag 10 september: 12.00 – 20.00 uur

Download hier het complete programma van de Ontdekdagen