Mindful in no time in Nemo de Studio

Agenda

Mindfulness is het bewust opmerkzaam zijn van de gedachten, gevoelens, lichamelijke sensaties en de fysieke omgeving die je op dit moment ervaart, zonder hierover een oordeel te vellen. Als meditatietechniek kan mindfulness stressverlagend werken en daarmee de gevolgen van chronische stress, zoals versnelde veroudering en hart- en vaatzieken, tegengaan.

In deze workshop mindfulness door Sherida Pengel doe je korte meditatie-, adem- en visualisatieoefeningen. Je krijgt handvatten om bewust aandacht te besteden aan dingen die je belangrijk vindt. En je brengt wat je leert meteen in de praktijk met een mindful museumbezoek aan de tentoonstelling Living Looonger.

sherida

Sherida Pengel

Sherida Pengel is zelfstandig consultant en gedragstherapeute. Ze helpt organisaties met vraagstukken rondom vitaliteit en inclusief samenwerken. Ze biedt cultuursensitieve begeleiding voor stress, burn-out, rouw en verlies en depressie. Sherida verzorgt regelmatig workshops mindfulness en live meditaties, in Amsterdam en daarbuiten. Daarnaast is zij actief in Amsterdam Zuidoost om het netwerk rondom mentale gezondheid te versterken, waarbij ze samenwerkt met huisartsen en de GGZ.

Tickets & tijden

Donderdag 16 mei
Inloop: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur

De workshop start om 20.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. Tijdens de workshop bezoek je (een deel van) de tentoonstelling Living Looonger. Ook kun je voorafgaand aan de workshop vanaf 19.00 uur de tentoonstelling bezoeken.

Een ticket voor deze activiteit is € 7,50 inclusief bezoek aan de tentoonstelling. Reserveer je tickets via de knop hieronder.