Het Marineterrein van Chiquita

Agenda
Het-Marineterrein-van-Chiquita-4
003D
t/m zondag 15 oktober

Deze zomer geeft buurtbewoner Chiquita Odjo-Seymonson gratis rondleidingen op het Marineterrein.

Chiquita kwam nog niet zo lang geleden voor het eerst op het Marineterrein en werd op slag verliefd: “Tijdens mijn rondleiding lopen we langs de plekken die ik zelf het allermooiste vind. En dat kan telkens veranderen, want elke keer als ik hier kom, zie ik wel iets nieuws”.

Welke wereldberoemde schilder woonde hier? Welk verhaal gaat er schuil achter de fontein? En wat heeft Le Corbusier te maken met gebouw 027? Loop mee met Chiquita en laat je meeslepen in haar verhalen. De rondleidingen zijn gratis en duren ongeveer een uur. Vertrekpunt: Gebouw 003 D, naast de oude groene poort.

Het Marineterrein van Chiquita

Meld je hier aan voor een rondleiding.

"*" indicates required fields

Please enter a number from 1 to 4.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een geboren verhalenverteller

Omdat Bureau Marineterrein op zoek was naar een rondleider, is eerder dit jaar een beurs ter beschikking gesteld voor een cursus Rondleiden bij de Reinwardt Academie. Chiquita Odjo-Seymonson werd gekozen uit de gegadigden en na het volgen van de cursus deed ze in juni haar examen op het Marineterrein. 

Als erkend rondleider gaat ze vanaf nu rondleidingen geven op het Marineterrein. Het is een logische stap voor Chiquita: naast haar werk als projectleider bij buurtorganisatie BOB Helpt, is ze ook stemacteur, radiopresentator én een geboren verhalenverteller.