Deze zomer strijken er weer mad scientists neer op het Marineterrein. Tijdens de Mad Science-zomerkampen leer je alles over wetenschap en techniek, ga je aan de slag met de coolste proefjes en speel je lekker buiten. Een zomer vol experimenten, nieuwe vrienden en plezier!

Leer van alles over licht en geluid en maak een chemische zaklamp! Onderzoek, test en bouw je eigen machine en doe mee aan een race. Ontdek hoe geheim agenten en detectives hun werk doen. Spoor verdachten op met vingerafdrukken en ander sporenonderzoek. Leer over bruggen en structuren, en test je inzicht door een Romeinse brug én je eigen katapult in elkaar te zetten!

Een zomerkamp van Mad Science duurt vier dagen. Iedere kampdag heeft zijn eigen thema en activiteiten. De thema’s van het Crazy-kamp zijn: Junior Engineers, Mega Machines, CSI en Licht en Geluid.

Alles op een rijtje:

  • Data: 18 t/m 21 juli, 8 t/m 11 augustus en 22 t/m 25 augustus
  • Kosten € 195, inclusief verbruiksmateriaal, labjas, drinken/fruit/snoep en experimentjes voor thuis (Tot en met 31 mei krijg je € 30 vroegboekkorting!)
  •  Voor Amsterdammertjes met een stadspas kost deelname slechts € 25. Gebruik in dat geval kortingscode STADSPAS en laat de stadspas scannen voor aanvang van het programma.
  • 4 dagen van 09.00 tot 16.00 uur
  • Kinderen van 7 tot en met 11 jaar kunnen zich inschrijven

Info en inschrijven
Voor meer info en inschrijven ga je naar de website van Mad Science. Zien we je deze zomer op het Marineterrein?