Lunchlezing: Tech radar 2024

Agenda
Lezing - De Klimaatkloof - Foto DigiDaan

De afdeling Innovatie van gemeente Amsterdam organiseert tweewekelijkse lunchlezingen op het Marineterrein (027S - garage) over lopende projecten. Deze week spreken we over nieuwe technologie in de stad.

Spreker: Helma van den Berg van Muzus –  Home | Muzus

Met het lanceren van de Tech Radar 2024 is het team Trends & Ontwikkelingen doorgegaan met het verspreiden van kennis en reflectie op technologie die op de stad afkomt. Op 16 juli willen wij graag de resultaten van het vervolgproject met jullie delen. Dit deden wij gezamenlijk met Agenda Digitale Stad en Muzus: het ontwerpbureau voor sociale vraagstukken. Wat betekenen technologische ontwikkelingen voor de stad Amsterdam? Hoe kijken Amsterdammers hiernaar? Ontwerpers van Muzus reisden door Amsterdam en voerden een open dialoog met inwoners. In deze presentatie neemt Muzus je mee op hun reis en hoor je de verhalen uit de stad.

De lunchlezing zal plaatsvinden tijdens onze gezamenlijke lunch op dinsdag. Om 11:45 uur kan je lekker een broodje pakken en om 12:15 uur begint de lunchlezing. De lunchlezing duurt max. 45 min. inclusief een Q&A. Er is geen livestream, bijzijn is meemaken! 🙂

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mail naar: maike.ehlert@amsterdam.nl
Tot dan!

Tijden

11:45 uur