Living Looonger

Agenda
40335_oldest_gymnast.jpg__1440x855.0_q85_crop_upscale
027A
vrijdag 19 t/m vrijdag 5 januari Woensdag t/m zondag

We worden steeds maar ouder en ouder. Voorlopig staat het record op 122 rondjes om de zon.

In Living Looonger ontdek je alles over de toekomst van veroudering. Test je biologische leeftijd, ontdek wat je zelf kan doen om zo lang mogelijk te leven en denk mee over een wereld waarin we steeds ouder worden.

Duik in de mysteries van veroudering, bekijk manieren om zo lang mogelijk vitaal te blijven en zie behandelingen die het ouder worden kunnen vertragen of misschien wel helemaal tegengaan, met alle risico’s van dien.

Kunnen we in de toekomst dan ook 150 worden, of een millennium oud? En wat doet zo lang leven met jouw levenslust of verhoudingen in de maatschappij? Doen we er misschien beter aan onze sterfelijkheid te omarmen en te oefenen met de dood?

Tijden

Woensdag t/m zondag van 12.00 - 17.30 uur.

Kaartverkoop

- Toegangsprijs volwassenen: € 7,50
- CJP pas, College- of studentenkaart: € 3,75
- Ticket NEMO Science Museum: gratis
- Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, I amsterdam City Card, Stadspas Amsterdam, ICOM kaart, NEMO Jaarpas, begeleider van een bezoeker met een beperking/begeleider met Autipas: gratis

Heb je al een ticket voor NEMO Science Museum? Dan kun je De Studio met dat ticket gratis bezoeken. Je bezoek hoeft niet op dezelfde dag plaats te vinden. Reserveer van tevoren wel een starttijd. Ook bezoekers met een entreepas of kaart hebben een ticket nodig.