Maken filters en layers ons mooier? Maken ze ons meer of minder menselijk? Lijken robots op mensen of lijken wij met filters misschien steeds meer op robots?

Tot en met 8 mei 2022, van vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 16.00 uur, is de tentoonstelling Androids & Crayons in de Portait Gallery op het Marineterrein gratis te bezoeken. Ter gelegenheid van deze bijzondere expositie, organiseren studenten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunst – speciaal voor bezoekers aan het Marineterrein – de workshop Freaky Filters!?

  • Wanneer: op vrijdag 8 of zaterdag 9 april, van 14.00 tot 16.00 uur.
  • Wat: je gaat aan de slag met robots, filters en fotografie.
  • Aansluitend: exclusieve rondleiding door de expo Androids & Crayons in de Portrait Gallery Studio.
  • Kosten: € 2,50
  • Waar: Marineterrein Amsterdam, Kattenburgerstraat 5.
  • Verzamelen bij: Portrait Gallery Studio, gebouw 003 D (volg de rode route op de wegwijzers).
  • Aanmelden: Sorella.Loman@student.ahk.nl.
Amsterdamse Hogeschool voor de Kunst & het Marineterrein

Het Marineterrein is dé creatieve en technologische hub en hotspot in Amsterdam. De academies van de AHK hebben op het Marineterrein vier gemeenschappelijke werkplaatsen waar ze met de brede community op het terrein samenwerken aan innovatieve projecten voor maatschappelijke uitdagingen. In de AHK MakerSpace kunnen studenten en alumni experimenteren met nieuwe technologieën, zoals 3D-printers en lasersnijders, en materialen voor bijvoorbeeld maquettes, modellen, decors en installaties. De VRAcademy is een XR Base waar je kunt leren werken met de nieuwste virtual reality technieken. De AHK Culture Club biedt een plek, een podium en een programma om te ontmoeten, te creëren, te experimenteren, te ontwikkelen en te showen. Het AHK Learning Lab huisvest verschillende projecten en lectoraten die zich richten op onderzoek en educatie op het snijvlak van kunst, wetenschap en technologie.