Deze maand in de 'Heg': Hay Kranen

Agenda
wensheg-1
003
vrijdag 5 t/m zaterdag 27 januari

Tot en met juni kan er kunst ontdekt worden in de Heg op het Marineterrein. Iedere maand zal een andere kunstenaar zijn of haar kijk geven op de Heg en er een kunstwerk plaatsen dat aansluit bij deze gekke plek. 

In januari laat buurtbewoner en kunstenaar Hay Kranen zijn werk zien en horen. Zijn kunstwerk in de Heg legt jouw wensen voor het nieuwe jaar vast laat je de wens van iemand anders horen.

Op zaterdag 27 januari om 11:00 kun je samen met Hay alle wensen die in de Heg zijn achtergelaten, komen beluisteren in de Heg op het Marineterrein

Wandel daarom vanaf 5 januari even langs, spreek je mooiste wens in en laat 2024 van je horen!


Over de Heg
De Heg is een voormalige parkeerplek midden op het Marineterrein, omlijnd door een hoge, groene heg. Van januari tm juni 2024 zal er elke maand een andere kunstenaar een kunstwerk maken. De Heg is een project van Naomi Jansen, kunstenares en buurtbewoner van 1018.

Op de hoogte van de Heg
Er worden ook specifieke evenementen georganiseerd rondom de Heg. Volg daarvoor de Heg op Instagram. Heb je een vraag of een idee? Neem dan contact op met Naomi Jansen.

Tijden

Vanaf 5 januari iedere dag gratis te bezichtigen. Zaterdag 27 januari om 11:00 is er een samenkomst om het werk af te sluiten.