In de AHK Culture Club op het Marineterrein werken alumni van verschillende academies van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten al negen maanden aan interdisciplinaire kunstprojecten. Tijdens de eindpresentaties op 25 juni nemen deze deelnemers aan het Art & Society-programma het Marineterrein een dag over. Kom jij hun werken ervaren? 

De alumni creëren op deze dag een TUSSENRUIMTE: een plek die in het teken staat van kunst die midden in de wereld is gemaakt, met in die wereld mensen en over onderwerpen die hen ten diepste raken. Gebouwd, geboetseerd, vervlochten, gemaakt met alles wat nodig is om uitdrukking te geven aan het verhaal in wording. De wereld in wording.

Een viering van beweeglijkheid in doen, laten en denken. Geen harde grenzen, maar flexibele kaders met verandering als kompas. In deze TUSSENRUIMTE nodigen we jou uit.

Een wereld waarin:

  • stedenbouw en schilderkunst samenvloeien tot een verbeelding van de toekomstige stad;
  • muziek geen grenzen kent. En beperking geen beperking is, maar aanleiding voor een andere route;
  • het lichaam verder reikt dan de vormen van gender vermoeden;
  • traditionele weefsels de wortels van een compositie vormen;
  • spelen de beste work-out is voor lichaam, geest en gemoed;
  • kinderen geen onvoltooide buitenstaander zijn en de volwassene niet af.

Tussen 12.00 en 22.00 uur zijn er performances, tentoonstellingen en debatten te bezoeken op verschillende locaties op het Marineterrein, met de Culture Club als kloppend hart. Kom je ook? Klik hier voor het volledige programma en inschrijving.