Ook op het Marineterrein Amsterdam worden er dinsdag 18 oktober donut deals gesloten! Deze keer op het onderwerp onderwijs en onderzoek.

Het thema Onderwijs nodigt de verschillende stakeholders uit het onderwijs (managers, onderwijzers, onderzoekers, medewerkers en studenten) uit om zich samen met Rob Shorter van Doughnut Economics Action Lab (DEAL) in de Culture Club over de donut te buigen. Welke rol kan onderwijs spelen om Amsterdam richting de Donut te krijgen?

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten gaat samen met Kate Raworth in gesprek over de definitie van maatschappelijk verdienvermogen in Kennis en Innovatie Agenda MV. Hoe kan Donut Economie worden gebruikt als framework voor die definitie? En hoe kan dit framework jou als onderzoeker helpen?

Denk jij graag mee? Sluit dan 18 oktober aan bij ons netwerk van veranderaars in onderwijs en onderzoek! s’ Avonds komen we bij Pakhuis de Zwijger met zijn allen bij elkaar om over de uitdagingen en kansen voor de hele stad te spreken. Daar kan je ook het bredere netwerk leren kennen.

Schrijf je in voor de sessies!
Dag programma: https://lnkd.in/e7kQsjB9
Avond programma: https://lnkd.in/gtKEeg-H

#DonutDealDag #amsterdamdonutcoalitie #donuteconomie #donutamsterdam
#amsterdamdonut #doughnuteconomics #doughnuteconomy #DEAL