Buurtcamping op het Marineterrein

Agenda
Buurtcamping- (6)
Voorwerf
vrijdag 26 t/m zondag 28 juli

Binnenkort strijkt de Buurtcamping weer neer op het Marineterrein, en kunnen bewoners op vakantie in hun eigen buurt. Drie dagen lang zal het extra druk zijn op de Voorwerf, en wordt het terrein een gezellige camping.

Op de Buurtcamping is een derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, een derde voor betalende kampeerders en een derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Er zal een uitgebreid programma worden georganiseerd. De kampeerders kunnen onder meer een ochtendduik nemen, meedoen aan een speurtocht over het terrein, een egelhuisje bouwen, pizza’s bakken, een dansje wagen, meedoen aan een Jeu de Boules-toernooi en een bingo.

Het zal een camping worden met maximaal 45 tenten. Het grootste deel van de plekken is dus gereserveerd voor buurtbewoners en vrijwilligers, maar mocht je graag een van de overige plekjes willen reserveren, dan kan dat via deze link.

Meer informatie over de Buurtcamping vind je hier.