De delegatie komt voor een oriëntatie op innovatieve ontwikkelingen en bedrijven in Nederland, mogelijke deelname aan de Business of Design Week (BoDW) en verdere (langdurige) samenwerking.

We ontvangen de delegatie op 30 maart om 10.30 uur met een introductie en een rondleiding op het Marineterrein. Daarna is ruimte in het programma voor leden van het Marineterrein Collectief om hun bedrijf of instellingen te pitchen. Om 12.30 uur wordt het bezoek van de delegatie afgesloten met een lunch.

Er is een voorgesprek over dit bezoek op 23 maart, als je daaraan deel wilt nemen kun je contact opnemen met Monique Knapen, strategisch landenexpert China, t: +31619238265 | e: monique@creativenl.nl. Ook voor alle andere vragen kun je bij haar terecht.

Over het bezoek

De delegatie bestaat uit 20 deelnemers: representanten van kennisinstellingen, de overheid van Hongkong, mensen van het Design Centre en de organisatoren van BodW. De delegatie is van 26 maart tot en met 2 april in Nederland. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ondersteunt in de organisatie van dit bezoek. Op het programma staan matchmaking met Nederlandse (potentiële) deelnemers, expertmeetings en bedrijfsbezoeken in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Tijden

Van 10.30 tot 12.30 uur