Commandantszaal

Ruimte
2024-02-15_COWO 22
001

Samenkomen in stijl

De Commandantszaal is een mooie, multifunctionele ruimte met moderne apparatuur en een goede geluidsinstallatie waar je heidagen, vergaderingen, workshops en andere zakelijke evenementen kunt houden.

Er is een fijne loungehoek met open haard, een garderobe, voldoende toiletten en een aparte kamer om rustig te werken. Via grote schuifdeuren opent de ruimte naar een terras met uitzicht op het water.

Capaciteit en prijzen

Bij zittende presentaties passen er maximaal 60 mensen in de zaal, staand is er plek voor 80 personen. Je kunt met 48 relaties of collega’s komen lunchen en dineren, bij borrels en walking diners worden dat er 80. 

De zaal kost € 700 per dag (maximaal 10 uur) en € 400 per dagdeel (maximaal 4 uur). Dat is inclusief wifi, schoonmaak, administratiekosten, tv-scherm en een flipover. Als lid van het Marineterrein Collectief ontvang je 20% korting. De zaal is alleen te huur voor zakelijke doeleinden.

Professionele keuken

Naast de zaal ligt een grote, professionele keuken, waarin alles ter plekke bereid kan worden met verse producten. Vink de optie ‘catering’ aan bij de aanvraag en wij nemen contact op om alle wensen door te spreken.