Zomer aan het Oosterdok

Nieuws
zeilles_Amsterdamse-Waterspelen_33

Deze zomervakantie is er van 4 juli t/m 16 augustus 2020 van
alles te beleven en te ontdekken rond het Oosterdok. Van boekenwurm tot waterrat, van whizzkid tot zeemeermin; er is voor ieder wat wils. 

Wat is er allemaal te doen? Op het Marineterrein organiseren de Amsterdamse Waterspelen de hele zomer workshops suppen, zeilen, kanoën voor jongeren en een heuse zwem-meerdaagse voor de baantjestrekkers. Ook zijn er rondleidingen door het Living Lab, workshops van Cinekid en in de Schietbaan kun je een spannende kunstinstallatie bezoeken. Defensie organiseert op het militaire deel van het terrein stoere bootcamps voor verschillende leeftijden. 

Ook in de rest van het Oosterdok kun je van alles beleven. Het hele gezin is welkom bij Het Scheepvaartmuseum en bij organisaties als Museum ‘t Kromhout, Arcam en Mediamatic kun je zo naar binnenlopen om de exposities te bezoeken. Ook bij de OBA, het Muziekgebouw en andere instellingen rond het Oosterdok worden activiteiten georganiseerd; denk aan concerten, filmvertoningen, rondleidingen en speciale diners. 

Het complete aanbod van Zomer aan het Oosterdok is vanaf 4 juli te vinden op www.expeditieoosterdok.nl. Let op: voor veel activiteiten moet je je van tevoren inschrijven. Doe dat tijdig want vol = vol.