Vrijwilligers voor Buurtcamping gezocht!

Nieuws
buurtcamping

Het campingleven komt deze zomer mogelijk naar het Marineterrein.

Een weekendje kamperen op het Marineterrein? Deze zomer kan het! Maar daar hebben we wel jouw hulp bij nodig. Doe je mee?

Slapen in je tentje op het historische Marineterrein, ’s ochtends een frisse duik nemen in de Binnenhaven, picknicken naast de fontein en badmintonnen op het helikopterveld? Het campingleven komt deze zomer mogelijk naar het Marineterrein. 

Leer je buren kennen tijdens een ontspannen vakantie in eigen park. Dat is het motto van Stichting De Buurtcamping, die sinds 2013 helpt bij het organiseren van buurtcampings door heel Nederland. Ook op het Marineterrein kan deze zomer een buurtcamping verrijzen, maar daar hebben we hulp bij nodig. Want buurtcampings zijn voor en door de buurt.

Iedereen kan helpen. We zoeken mensen die aan de slag gaan met vergunningen, financiën, productie, promotie in de buurt, het werven van vrijwilligers, programmering en nog veel meer. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar verdeel je de taken samen met je medebeheerders en kun je gebruikmaken van de uitgebreide campinggids waarin van a tot z beschreven staat hoe je een Buurtcamping organiseert.

Aanmelden
Help je mee deze zomer een onvergetelijk campingweekend op het Marineterrein te organiseren? Meld je dan nu aan via campingbeheerder@debuurtcamping.nl, aanmelden kan tot 15 april.