Update planvorming

Nieuws
Ontwerp zonder titel

Afgelopen vrijdag zijn de Nota van Uitgangspunten en de Nota van Beantwoording voor de toekomstige ontwikkeling van het Marineterrein gepubliceerd. Lees hier meer over de volgende stappen.

Afgelopen vrijdag zijn de Nota van Uitgangspunten en de Nota van Beantwoording voor de toekomstige ontwikkeling van het Marineterrein gepubliceerd op de website van de gemeente Amsterdam. Het nieuwsbericht vanuit de gemeente is hier te lezen.

Na de zomer neemt de gemeenteraad een besluit over de uitgangspunten. De raad besluit dan ook of zij over enkele jaren het terrein van het Rijk (exclusief het kazernedeel) wil kopen. Voor het besluit krijgen het college van burgemeester en wethouders en de raad advies van het stadsdeel Centrum over de uitgangspunten.

Om tot een advies te komen worden de uitgangspunten twee keer in de stadsdeelcommissie van Stadsdeel Centrum besproken, op 6 en 20 juni.

Het is mogelijk dat je benaderd wordt door iemand uit het projectteam van de gemeente om hierover ingelicht te worden. Ook kan het zijn dat je benaderd wordt door de pers om hier een reactie op te geven. Mocht je hierover willen sparren, neem dan contact op met Rosa Peper (hoofd communicatie, Bureau Marineterrein) – 0628106188.

Relevante links: