Op zoek naar innovatieve ideeën voor een veilige publieke ruimte en horeca

Nieuws
nn

Met The New Normal Challenge is Marineterrein Amsterdam Living Lab (MALL) op zoek naar innovatieve ideeën die bijdragen aan een veilige publieke ruimte en horeca. Doe mee en maak kans op een testplek op het Marineterrein voor jouw idee!

Om in de anderhalvemetersamenleving de horeca en het sociale leven draaiende te houden, is innovatief denken en creativiteit nodig. Met The New Normal Challenge zijn we op zoek naar ideeën die helpen vorm te geven aan het nieuwe normaal: een samenleving waarin de publieke ruimte, cafés en restaurants op een veilige manier voor iedereen toegankelijk zijn. De challenge richt zich voornamelijk op drie onderwerpen:

  • In de zomer is het Marineterrein een geliefde plek om te ontspannen en af te koelen. Hoe zorgen we dat dit in de anderhalvemetersamenleving op een veilige en inclusieve manier kan?
  • Hoe kan de horeca op het Marineterrein weer veilig open en zich tegelijkertijd snel blijven aanpassen aan de veranderende richtlijnen van de overheid?
  • Hoe kunnen we de coronacrisis benutten om verandering te realiseren die leidt tot blijvende verduurzaming van de stad?

Winnaar(s) van The New Normal Challenge krijgen de kans om op een fysieke plek op het Marineterrein hun idee te testen.

Meer info of deelnemen?
Naar challenge