Stagiair communicatie bij Bureau Marineterrein Amsterdam

Nieuws
IMG_8572 (2)

Aan de slag in een gebied dat volop in ontwikkeling is binnen een veelzijdig team? Bureau Marineterrein Amsterdam is per direct op zoek naar een stagiair communicatie!

We bieden je een afwisselende stage. Van branding, communitymanagement tot contentcreatie en events – je krijgt met alle aspecten van het communicatievak te maken! Je hebt veel vrijheid om zelf dingen op te zetten en aan te pakken, maar je krijgt ook de benodigde begeleiding om je stage tot een succes te maken. 

Als stagiair ondersteun je het communicatieteam van Bureau Marineterrein Amsterdam, het projectbureau verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het publieke deel van het Marineterrein. Honderden jaren was dit gebied in het centrum van Amsterdam militair terrein en dus niet toegankelijk. Nu ontwikkelt Bureau Marineterrein het tot een vooruitstrevende en inclusieve stadswijk. Daar komt veel bij kijken, van de fysieke ontwikkeling van het terrein tot het plannen van events en het doen van onderzoek. Je komt dus terecht in een team waarin iedereen z’n eigen specialisme heeft. Er valt daarom veel te leren maar ook veel bij te dragen!

Aanmelden kan via dit formulier.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent een zelfstandig en ondernemend type.
  • Je krijgt energie van (samen) ideeën bedenken én uitvoeren.
  • Je kan overweg met Photoshop en andere creatieve programma’s.
  • Je kan goed overweg met social media
  • Je bent niet verlegen en stapt makkelijk op iemand af, bijvoorbeeld om een vraag te stellen of een interview te doen.

Elk opleidingsniveau
Wij geloven verder niet dat een opleidingsniveau ons vertelt wat je kan: we vinden het veel belangrijker dat je goed klikt met het team en dat je je kan vinden in de ambitie van het Marineterrein. 

Vergoeding en duur
De stagevergoeding is 350 euro per maand. De stage duurt 3 tot 6 maanden (in overleg).

Reageren op deze vacature kan tot 1 september