Pitch voor Gebouw 027E

Nieuws
1024_027E-exterieur noord 03 HR (c) bureau SLA

Voor Gebouw 027E zoekt Bureau Marineterrein Amsterdam toonzettende gebruikers die op onverwachte en inspirerende wijze invulling kunnen geven aan nieuwe manieren van werken, denken en doen. NB: de pitch is op 15 juli 2015 gesloten, aanmelden is niet meer mogelijk.

English

NB: Aanmelding voor deelname aan pitch is gesloten op 15 juli 2015.

Op het ogenblik wordt een van de gebouwen op het terrein, Gebouw 027E, gerenoveerd tot een representatief gebouw met drie verdiepingen van elk 500 m².

Voor dit gebouw zoekt Bureau Marineterrein Amsterdam toonaangevende gebruikers die op onverwachte en inspirerende wijze invulling kunnen geven aan nieuwe manieren van werken, denken en doen.

We roepen bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar ruimte voor het verwezenlijken van hun plannen en activiteiten op om hun visie en businessplan in te sturen voor de invulling van een of meerdere van de verdiepingen van het gebouw.

Concept Gebouw 027E

Voor de invulling van Gebouw 027E worden drie functies gezocht:

Werken
De beste ondernemers van de hele wereld werken hier aan vernieuwende producten, diensten en ideeën. Ze willen niet alleen zichzelf verbeteren, maar ook de wereld een duurzame en verdraagzame plaats maken voor toekomstige generaties. Ze nemen risico, hebben visie en zijn daadkrachtig, vernieuwen zichzelf voortdurend en staan open voor, en zijn geïnteresseerd in hun omgeving.

Samenkomen
In de huidige overdaad aan informatie en contacten is het selecteren van informatie, kennis en kennissen steeds meer gebaseerd op persoonlijke filters. Echte mensen met echte overtuiging in een echte omgeving kunnen elkaar helpen en inspireren tot vernieuwing, inzicht en samenwerking. In Gebouw 027E ontmoeten mensen en ideeën van over de hele wereld elkaar in een omgeving die respect toont voor anderen en andersdenkenden, waar aandachtig wordt geluisterd en diep wordt gedacht.

Cultuur
Cultuur biedt een andere werkelijkheid. Daarmee kan een breed publiek worden verleid na te denken over nieuwe inzichten en kan kennis worden gemaakt met maatschappelijke, culturele en technologische vernieuwingen. Op deze plek wordt het publiek uitgedaagd deel te nemen aan het debat daarover en zelf daadwerkelijk actie te ondernemen om veranderingen te bewerkstelligen.

Tijdspad

Tot 15 juli kunnen geïnteresseerden zich inschrijven, waarna de jury vijf kandidaten uitnodigt om een businessplan te schrijven over hun beoogde invulling van het gebouw. In de jury zijn onder meer Bureau Marineterrein, StartupDelta en Startup Amsterdam vertegenwoordigd. Vervolgens pitchen de kandidaten 26 augustus hun plan, eind augustus wordt bekendgemaakt welke kandidaat (of kandidaten) is (zijn) geselecteerd.

Meer informatie
Uitvraag: Oproep voor invulling gebouw 027E
Documentatie: Informatieboek
Aanmeldformulier: aanmelden is niet meer mogelijk, de pitch is inmiddels gesloten

[slider id=’980′ name=’Gebouw 27′ size=’full’]