Nieuwe AI course bij Growth Tribe

Nieuws
MTA_17_1200_artificial intelligence
Malle mannetjers

Op het Marineterrein leer je de skills van de toekomst

Artificial intelligence; iedereen heeft het erover, maar wat weet je er nu eigenlijk echt van?

Kennis over machine learning en kunstmatige intelligentie (artificial intelligence – AI) is momenteel onmisbaar op je cv. AI begint noodzakelijk te worden voor bedrijven om online groei beter te kunnen voorspellen. Alleen: maar weinig mensen hebben hier écht verstand van. Growth Tribe heeft daarom als eerste in Europa de 2-Day AI for Marketing & Growth Course ontwikkeld.

Toegankelijk voor iedereen

De training is bedoeld voor managers, CEO’s, business developers en eigenlijk elke ondernemer die wil groeien. Tijdens de training leer je hoe AI en machine learning (ML) in de praktijk kunnen worden toegepast. De training behandelt onderwerpen als psychographic persona’s, hypersegmentatie, beeldherkenning en natural language processing. Klinkt als jargon? Inderdaad, maar laat je hierdoor niet afschrikken. De training van Growth Tribe is juist ook geschikt voor mensen zonder technische achtergrond.

Meer informatie

De eerstvolgende cursus is op 7 en 8 december 2017. De training vindt minimaal een keer per maand plaats op de Growth Tribe Campus op Marineterrein Amsterdam. Een toonaangevende, internationale gemeenschap van vernieuwers, kennisinstellingen en bedrijven werkt hier samen aan de ontwikkeling van een toekomstbestendig stadskwartier.

Video over de training

Artikel in I amsterdam

Blog op Biplatform