Meetups Glimworm

Nieuws
MAT-1024_15_Glimworm

Leer meer, kom naar de maandelijkse meetups voor programmeurs door Glimworm, een van de bewoners van De Voorwerf. Glimworm maakt iBeacons en is ontwikkelaar van de ‘Amsterdam Beacon Mile’.

Leer meer, kom naar de maandelijkse meetups voor programmeurs door Glimworm, een van de bewoners van De Voorwerf. Glimworm maakt iBeacons en is ontwikkelaar van de ‘Amsterdam Beacon Mile’.

Wie geïnteresseerd is in het maken van apps met Appcelerator Titanium kan zich opgeven voor de meetups die elke eerste woensdag van de maand plaatsvinden in de Kattenburgerzaal. Wil je meer weten over de mogelijkheden van internet in producten, kom dan naar een van de ‘Internet-of-things’ meetups die Glimworm elke derde woensdag van de maand organiseert, ook in de Kattenburgerzaal.

De bijeenkomsten zijn gratis, er zijn zelfs pizza’s en drankjes om 18:30 uur. Het programma begint om 19:00 uur. Geef je snel op!

Data Appcelerator: 1 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december.

Ga voor info en inschrijving naar: www.meetup.com/TitaniumNL.

I.s.m. IoT-Intel en Titanium-Appcelerator.

Data IoT-meetups: 15 juli, 19 augustus, 16 september, 21 oktober, 18 november en 16 december. Ga voor info en inschrijving naar: www.meetup.com/sensemakersams/events/219760920.

Beacon Mile
Glimworm is samen met Amsterdam Economic Board bezig met de creatie van de Amsterdam Beacon Mile. De grote opening hiervan is op 23 juli 2015.

Voor meer info: www.meetup.com/Amsterdam-iBeacon-Living-Lab

I.s.m. CTO office City of Amsterdam, KPN en WS02.

Over Glimworm
Glimworm helpt organisaties met het verbeteren van hun online communicatie. Glimworm vindt dat online technologie makkelijk en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Glimworm is ook de eerste Nederlandse ontwikkelaar van iBeacons: kleine zendertjes, waarvan het signaal opgepikt kan worden door smartphones.

Websites:

Glimworm.com
Glimworm-onlineservices.com
ibeaconlivinglab.com
glimwormbeacons.com