Horeca Marineterrein geopend voor afhaal en bezorging

Nieuws
IMG_4714-4

Een overzicht van de bezorg- en afhaalmogelijkheden op Marineterrein Amsterdam

Ook de horeca op Marineterrein Amsterdam heeft sinds de gedeeltelijke lockdown vorige week de deuren moeten sluiten. Althans, deels, want voor afhaal en bezorging zijn er nog genoeg mogelijkheden. 

Clubhouse is elke dag geopend tussen 9 en 15 uur voor een kopje koffie of een zelfgemaakte lunch. Zet je tanden in de op het Marineterrein inmiddels beroemde worstenbroodjes of vraag naar de soep van de dag. Clubhouse is open voor afhalen, maar ook flexwerken of vergaderen, geheel coronaproof natuurlijk, behoren tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met bram@clubhouse.amsterdam.

Kanteen25 is tussen 12 en 20 uur open voor bezorging en afhalen. De lobby van Rooms25, naast het restaurant, doet dienst als afhaalplek waar je terechtkan voor verse gebakjes, pizza’s uit de steenoven, zelfgemaakte hamburgers en natuurlijk een bijpassende cocktail. Afhaalmaaltijden bestellen kan via de website van Kanteen25. Liever iets thuisbezorgd? Dat kan via de bekende thuisbezorgwebsites. 

De keuken van Pension Homeland is omgetoverd tot een heuse ambachts- en delicatessenwinkel. Tussen 12 en 20 uur kan je hier terecht voor vers belegde broodjes, zelfgemaakte charcuterie, soepen, maaltijden en nog veel meer. Natuurlijk is ook het huisgebrouwen bier verkrijgbaar. Ook Pension Homeland is alleen open voor afhalen.

De chefs van Scheepskameel bereiden elke donderdag tot en met zondag een heerlijk driegangenmenu dat aan de deur opgehaald kan worden. Bestellen kan via de site van Scheepskameel en ophalen tussen 13 en 20 uur. Vergeet niet een van de mooie Duitse wijnen aan je bestelling toe te voegen! Ook Scheepskameel bezorgt maaltijden via de bekende websites. 

Tenslotte kookt de vaste cateraar op het Marineterrein, Annemarie Kookt, versgemaakte maaltijden om af te halen of te laten bezorgen. Deze bereidt ze in keuken van de voormalige Commandantswoning op het Marineterrein. Aanmelden voor de nieuwsbrief met daarin het weekmenu kan via annemariekookt@gmail.com.