Horeca Marineterrein blijft deels open tijdens lockdown

Nieuws
07DEB363-9AD4-47E5-9610-E768116B66EF

Een overzicht van de afhaal- en bestelmogelijkheden.

Ondanks de verscherpte maatregelen blijft de horeca op Marineterrein Amsterdam tijdens de lockdown gedeeltelijk open. Bovendien zijn er met de feestdagen in zicht een aantal heerlijke kerstaanbiedingen.

Clubhouse blijft op werkdagen open voor afhaal van 9 tot 15 uur. Het assortiment is inmiddels flink uitgebreid met bijvoorbeeld een grote selectie wijnen, maar natuurlijk kan je ook nog binnenlopen voor een kom soep of een broodje. Daarnaast pakt Clubhouse uit met een kerstpakket en een borrelpakket voor twee personen voor tijdens de feestdagen. Stuur om een pakket te reserveren een mail naar bram@clubhouse.amsterdam. 

Bij Kanteen25 kan er nog tot en met vrijdag 18 december worden besteld. Kies bijvoorbeeld de borrelbox met alle Kanteen25-klassiekers. In de lobby van Rooms25 is er tot en met de 18e nog verse koffie en allerlei lekkers af te halen. Vanaf zaterdag 19 december is Kanteen25 voorlopig gesloten. 

Ook de winkel van Pension Homeland blijft open, tussen 10 en 20 uur, voor afhaal van broodjes, huisgemaakte charcuterie, soepen en nog veel meer. Nieuw voor de feestdagen is de bomvolle ‘Winter in Homeland’-tas, met daarin een driegangenmenu en drank voor twee personen. Een tas reserveren kan in de winkel of via info@pensionhomeland.com. Bij Brouwerij Homeland kan je doordeweeks tijdens kantooruren terecht voor de afhaal van hun bijzondere bieren. Ook bezorging is mogelijk. 

Bij Scheepskameel is het afhaalmenu weer terug van weggeweest. Dit wisselende driegangenmenu is af te halen van donderdag tot en met zondag. Voor de kerstdagen hebben de chefs van Scheepskameel een bijzonder vijfgangenmenu samengesteld dat afgehaald kan worden tussen 24 en 26 december. Bestellen kan hier. 

De versgemaakte maaltijden van Annemarie Kookt zijn nog tot 24 december af te halen bij de keuken van de Commandanstwoning of te bestellen voor bezorging. Aanmelden voor de nieuwsbrief met daarin het weekmenu kan via annemariekookt@gmail.com. Vanaf 6 januari duikt Annemarie de keuken weer in.