Heropening horeca Marineterrein Amsterdam

Nieuws
PHOTO-2020-06-01-16-03-38

De horecagelegenheden op het Marineterrein hebben de nodige aanpassingen gedaan om op een veilige manier weer gasten te verwelkomen.

Vanaf 1 juni zijn in heel Nederland de terrassen weer open en dus ook op Marineterrein Amsterdam. De horecagelegenheden op het terrein hebben de nodige aanpassingen gedaan om op een veilige manier weer gasten te verwelkomen.

Bij Clubhouse is alleen het terras open. Reserveren is niet nodig, maar kan wel. Stuur daarvoor een mailtje naar hello@clubhouse.amsterdam. Volg voor ieders veiligheid de instructies op de tafeltjes en bij de bar en geniet in de zon van de heerlijke huisgemaakte gerechten.

Kanteen25 trapt het terrasseizoen af met een hagelnieuw uitgebreid terras, dat voor de toegankelijkheid nu ook voorzien is van een hellingbaan. In aanvulling op de bekende (vegetarische) pizza’s en broodjes serveert Kanteen25 nu ook barbecueburgers en schepijs. Reserveren voor het terras is niet nodig, een plekje binnen is te reserveren op de website van Kanteen25.

Bij Pension Homeland is het terras uitgebreid om meer ruimte tussen de tafels te creëren,  en ook het interieur is aangepakt zodat ook bij slecht weer iedereen veilig kan dineren en kan genieten van het zelfgebrouwen bier. Let wel: bij Pension Homeland kan je alleen terecht met een reservering. Dat kan via 020 – 723 25 50 of info@pensionhomeland.com.

Ook Scheepskameel is weer open voor diner, en op zondagen tevens voor lunch. Genieten van de bijzondere wijnen en klassieke gerechten kan na reserveren op de website van Scheepskameel. Op zonnige dagen is ook het terras open, een tafeltje buiten is dan op de dag zelf te reserveren. Scheepskameel neemt reserveringen aan voor maximaal vier personen.

Alle horecagelegenheden hebben voorzorgsmaatregelen genomen zodat iedereen op een veilige manier van de terrassen kan genieten. Houd rekening met elkaar en houd altijd voldoende afstand. Verkoudheids- en/of griepklachten? Blijf dan thuis.