Gezocht: stagiair communicatie

Nieuws
stagiair communicatie

Bij Bureau Marineterrein Amsterdam is plaats voor een stagiair. We werken aan een innovatieve toekomst voor deze historische omgeving.

Bij Bureau Marineterrein Amsterdam is plaats voor een stagiair. Het Marineterrein is een historische locatie waar wordt gewerkt aan een innovatieve toekomst.

Marineterrein Amsterdam is continu in beweging. Defensie verlaat geleidelijk een groot deel van het terrein. Bureau Marineterrein Amsterdam is door Rijk en gemeente gevraagd om de herontwikkeling te realiseren en het terrein stap voor stap een nieuwe, openbare bestemming te geven. Het Marineterrein biedt een groene omgeving waar mensen gefocust kunnen werken. Er huizen inmiddels zo’n dertig innovatieve organisaties op het terrein. Tezamen dragen ze bij aan de ontwikkeling van het Marineterrein als een flexibel, toekomstbestendig stadskwartier. Een belangrijk doel van de communicatie van het Marineterrein is het zichtbaar maken van projecten en activiteiten die de waarden versterken waarmee het terrein een duidelijke toekomst kan krijgen.

Bureau Marineterrein Amsterdam zoekt een stagiair communicatie, voor 24-32 uur per week, met ingang van 1 november 2016 of 1 januari 2017.

We zoeken:

een stagiair die ondersteuning biedt op het gebied van communicatie. Denk aan het bijhouden van de publieksagenda en het schrijven van nieuwsitems. Je gaat ons ook helpen met een aantal cultuurhistorische projecten en met de documentatie van de projecten waar aan wordt gewerkt. Onderzoeksopdrachten kunnen ook deel uitmaken van je stage. Ook ben je de helpende hand van het bureaumanagement, onder meer bij het ontvangen van gasten en het regelen van een gezonde lunch.

We bieden:

een praktische, leerzame en afwisselende stage op een van de meest bijzondere locaties van Amsterdam, in een dynamische omgeving waar gewerkt wordt aan tientallen innovatieve projecten. Je maakt deel uit van een gedreven team en je werkt op een fijn kantoor, midden in het groen. Er is een stagevergoeding, afhankelijk van het aantal uren dat je werkt en hoe ver je bent met je opleiding.

Over jou:

  • Je bent student hbo met een passende opleiding zoals Communicatie, Reinwardt Academie of Media en Cultuur.
  • Je kunt snel en helder schrijven en je bent een goede eindredacteur.
  • Je hebt affiniteit met gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en innovatie.
  • Je bent representatief en flexibel.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je spreekt goed Engels.
  • Je woont bij voorkeur in Amsterdam.

Interesse?

Interesse? Stuur je motivatie met je cv op naar: jacqueline@marineterrein.nl.