Nazomerupdate BMA

Nieuws
Zwemmen
Duik in de binnenhaven van het Marineterrein

We hebben al een aantal prachtige zomerweken achter de rug, en hopelijk nog een zonnige maand te gaan. Een paar updates over de zomerdrukte en het terrein.

Het is ook deze zomer weer lekker druk op de Voorwerf. Team BMA heeft een aantal aanpassingen en uitbreidingen gedaan voor de zomerdrukte, waaronder de zonnebrandpaal en omkleedruimte. Ook zijn de douches in gebouw 001 beschikbaar voor leden van het collectief, en sluiten we ook de komende weken de kleine poort bij grote drukte.

Douchen in de COWO

Voor de zwemmers en sporters onder ons is nog steeds douchegelegenheid in de Cowo. De Commandantswoning (gebouw 001) is uitgerust met twee badkamers.  Leden van het Marineterrein collectief kunnen op dinsdag, woensdag en donderdag tijdens kantooruren gratis gebruik maken van de faciliteiten. Kom je vroeg of wil je op maandag of vrijdag douchen? Mail of bel ons dan even, dan kijken we of er iemand aanwezig is die dag. En vergeet je handdoek niet!

Omkleedruimte en zonnebrandpaal

Verder wordt er gewerkt aan het ombouwen van de Kazuba (het toilethok op de Voorwerf) tot omkleedruimte, voor iedereen die zich liever niet in het openbaar omkleedt. Het gebouwtje krijgt nog een likje verf en wat verdere aankleding, maar is al bruikbaar. Naast de Ruveggie buitenbar zijn extra toiletten neergezet voor daggasten.

Kleine poort dicht

Op de warmere dagen sluiten we de kleine poort, om ervoor te zorgen dat daggasten hun fiets buiten de poort parkeren, en we het terrein leefbaar houden voor werknemers, en toegankelijk voor hulpdiensten. Daarnaast zijn er extra surveillanten beschikbaar van ’t Kollektief (te herkennen aan hun blauwe polo’s). Meld je in geval van acute problemen graag bij hen. Heb je andere klachten of wil je een niet-urgente melding doen, mail dan naar Suzanne: suzanne@marineterrein.nl.