De thuiskijktips van Cinekid

Nieuws
data.640xC942x628+129+0

De beste media voor jonge thuisblijvers

Het is niet voor iedereen gemakkelijk om thuis je werk te kunnen blijven doen, vooral als je kleine kinderen hebt die niet meer naar school kunnen, niet meer naar clubjes gaan, geen speelddates meer hebben. Maar gelukkig hebben we Cinekid! 

Cinekid weet precies wat kinderen leuk vinden én weet alles van interessante, toffe, leerzame media voor kinderen tussen 4 en 14 jaar. Elke dag plaatst Cinekid een nieuwe insta story met kijk- en doetips en er is ook een wekelijkse nieuwsbrief met de laatste tips voor jonge thuisblijvers in coronatijd. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan hier.

Zo heeft Cinekid een NPO lijst samengesteld, met 15 écht hele goeie jeugdfilms die je kind zo kan gaan kijken. Cinekid heeft workshops ontwikkeld die kinderen vanaf een jaar of 7 zélf kunnen doen, zoals het maken van een animatieboekje of een thaumatroop: een soort primitieve film. Speciaal ter gelegenheid van nationale pannekoekendag heeft Cinekid het originele recept achterhaald van de pancakes die Matilda bakt in de gelijknamige film naar het boek van Roald Dahl; leuk om te kijken én te doen!