Buurtcamping Marineterrein

Nieuws
Scherm­afbeelding 2023-06-29 om 10.27.38

Ieder jaar gaan buurtbewoners door heel Nederland drie dagen lang op vakantie in eigen park. Zo ontstaat een gezellige camping, bewoond door een mengelmoes van alle mensen die de buurt rijk is.

Deze ontmoetingen zorgen voor inspiratie, goede voorbeelden, zelfvertrouwen, voor een thuisgevoel in de buurt, samenwerkingen, vriendschappen en relaties. Allemaal nieuwe verbindingen die de buurt versterken.

Op de Buurtcamping is één derde van de plekken gereserveerd voor vrijwilligers, één derde voor betalende kampeerders en één derde voor minima. Dat zorgt voor diversiteit en bijzondere ontmoetingen. Met die pleerol onder de arm zien we er per slot van rekening allemaal even knullig uit.

Kamperen in hartje Amsterdam

Dit is de eerste buurtcamping waarbij je in het centrum van Amsterdam kunt blijven slapen! Van 30 augustus tot en met 1 september mag jij achter de historische muur van het Marineterrein je tentje komen opzetten.

En er is genoeg te doen! Neem een ochtendduik, doe een speurtocht over het terrein, bouw een insectenhotel, bak je eigen pizza, daag je buren uit tijdens een potje Jeu de Boules of win prijzen met de beroemde bingo!

Iedereen is welkom, maar er is plek voor maximaal 30 tentjes. Dus reserveer snel en zoek je kampeerspullen bij elkaar. Heb je die niet? Geen probleem, wij hebben genoeg, maar laat dit wel even weten!

Vragen, meehelpen of reserveren?

Je kan meteen tickets boeken via de website van De Buurtcamping.

De camping zit vol. Je kunt nog wel voor, tijdens of na de camping meehelpen als vrijwilliger. En dat is misschien nog wel leuker! Mail naar Erna@debuurtcamping.nl voor meer informatie en aanmelden.

Het Marineterrein maken we samen, doe je mee?

In de weekenden van mei tot september geven we iedereen de ruimte om een activiteit te organiseren die het Marineterrein nog een stukje interessanter, mooier of leerzamer maakt. Heb jij een goed idee en wil jij een activiteit op het Marineterrein op poten zetten? Lees dan snel verder!

mdvm_muziek_2022-2
Meer informatie