Creatievelingen gezocht voor kunstproject in buitenruimte van Marineterrein

Nieuws
IMG_0630

Marineterrein Amsterdam Living Lab is op zoek naar jonge kunstenaars die de 'stad in transitie' willen verbeelden in de buitenruimte van het Marineterrein

De stad verandert in een razend tempo en wordt steeds drukker, voller, warmer en duurder. Terwijl we juist allemaal gebaat zijn bij een groene, slimme, klimaatbestendige en rustige leefomgeving. Hoe zien kunstenaars dit? Marineterrein Amsterdam Living Art Lab is op zoek naar jonge creatievelingen die een oplossing voor de ‘stad in transitie’ willen verbeelden.

Het Living Art Lab is het kunst- en cultuurprogramma op het Marineterrein dat ruimte biedt aan vernieuwende projecten op het snijvlak van kunst, technologie en wetenschap. Een belangrijk onderdeel van het Living Art Lab is de Buitenbroedplaats die zich vooral richt op kunstprojecten in de buitenruimte door jonge en nieuwe kunstenaars. 

Met deze open call roept Marineterrein Amsterdam jonge en nieuwe kunstenaars en creatievelingen die werken op het snijvlak van kunst, technologie en wetenschap op om voorstellen in te dienen voor een kunstproject in de buitenruimte, waarmee de ‘stad in transitie’ wordt verkend, bevraagd en aangevuld.

Meer info of meedoen? Klik hier.