Commandantswoning in ere hersteld

Nieuws
Commandantswoning_openhaard
Commandantszaal, Marineterrein Amsterdam - foto Arjen Veldt

De Commandantswoning, ooit dé locatie op het terrein waar geheime besprekingen werden gevoerd en waar chique diners werden geserveerd, is in ere hersteld.

De ontvangstzaal van de Commandantswoning is opgeknapt en feestelijk ingeluid als een nieuwe locatie voor bijzondere, zakelijke bijeenkomsten. Desgewenst met gebruik van de professionele keuken en een chef-kok naar keuze.

Het Marineterrein en de Commandantswoning waren jaren niet te vinden op welke kaart dan ook. De woning was ooit dé locatie op het Marineterrein waar geheime besprekingen konden worden gevoerd en waar chique diners werden geserveerd aan buitenlandse gasten.

Bijeenkomsten
Nu is het mogelijk om ook uw – al dan niet geheime – besprekingen, lezingen en presentaties te houden in deze bijzondere locatie aan het water. Inclusief volledige catering, zonnige terrassen, een relaxte zithoek met openhaard en een geweldig uitzicht. Desgewenst zelfs met gebruik van de professionele keuken en uw eigen chef-kok.

Verhuur
Bent u geïnteresseerd in het huren van deze ruimte? De ruimte is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten met een inhoudelijke en een culinaire component, zoals lezingen, presentaties, lunches, diners en borrels. In theateropstelling kunnen er 80 mensen terecht, in dineropstelling 48.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau Marineterrein, T 020 261 36 56, of E verhuur@marineterrein.nl.

Expositie
In de zaal van de Commandantswoning zijn werken te zien van fotograaf Lard Buurman, uit zijn serie ‘Africa Junctions’. In de gang van de Commandantswoning hangt een aantal maritieme items, die in bruikleen zijn gegeven door het Marinemuseum in Den Helder.