Bureau Marineterrein Amsterdam zoekt (freelance) boekhouder

Nieuws
image (10)

Meewerken aan de ontwikkeling van Marineterrein Amsterdam?
Bureau Marineterrein Amsterdam zoekt (freelance) boekhouder voor 16 uur per week

Op Marineterrein Amsterdam worden oplossingen bedacht, getest en toegepast voor internationale stedelijke vraagstukken. Een gemeenschap van vernieuwers, wetenschappers en bedrijven werkt hieraan samen, zodat de positie van Amsterdam en Nederland internationaal wordt verstevigd. Het Marineterrein wordt ontwikkeld tot een toekomstbestendige stadswijk waar co-creatie en open innovatie mogelijk is, met toegankelijke en flexibele werk- en ontmoetingsruimtes, bijzondere woonvormen, sport, recreatie en groen.

Bureau Marineterrein Amsterdam werkt aan deze organische herontwikkeling in het hart van de stad. Namens Rijk en gemeente stimuleert het projectbureau de community van organisaties op het terrein, innoveert de infrastructuur en beheert en exploiteert de ruimtes en faciliteiten die tijdelijk beschikbaar komen.

Wat wij bieden:

  • een bijzondere opdracht in hartje Amsterdam met een interessante en actieve community;
  • een team van ca. 15 freelancers die intensief samenwerken aan de organische ontwikkeling van het Marineterrein;
  • een innovatieve, maatschappelijk bewuste werkplek in een omgeving die steeds verandert;
  • een afwisselende opdracht met veel kansen en verantwoordelijkheden.

Rolbeschrijving
Om het huidige team van Bureau Marineterrein te versterken, zoeken we een freelance of zelfstandig* boekhouder om ons te ondersteunen bij de financiële administratie (16 uur per week).

We zijn op zoek naar iemand die een eigen administratie voert over alle uitgaven en een deel van de inkomsten, hierbij is kennis van Exact Online een vereiste. De administratie is in eerste plaats bedoeld voor de rapportage aan directie en projectleiders t.b.v. de budgetbewaking.

Bureau Marineterrein heeft de beschikking over een eigen kas en is primair verantwoordelijk voor onder meer adequate en tijdige prestatie akkoorden Ook heb je nauw contact met gemeente Amsterdam over de crediteurenadministratie.

* NB: Al onze teamleden werken op basis van inhuur; wij bieden geen arbeidsovereenkomst.

Reageren
Herken je jezelf in deze omschrijving en wil je meewerken aan de ontwikkeling van de stad, dan kun je tot en met 30 juni je interesse kenbaar maken via deze pagina. Stuur een goed onderbouwde motivatiebrief t.a.v. Thijs Meijer ondersteund met een kort cv. Vermeld daarbij per wanneer je beschikbaar bent.

Procedure
Vanaf 1 juli nodigen we kandidaten uit voor korte gesprekken met meerdere teamleden. De gesprekken vinden plaats op 13 en 14 juli.

Vragen?
Voor meer informatie over de opdracht en organisatie van het Marineterrein kun je terecht op de website. Verder bestaat er de mogelijkheid elke dag, de hele dag door, het Marineterrein te bezoeken. Indien je specifieke vragen hebt over bovengenoemde dan kun je op 27 juni tussen 12.00 en 14.00 uur bellen naar Bureau Marineterrein Amsterdam: 020 261 36 56. Boekhouder Tomas Aarden zit dan klaar om je vragen te beantwoorden.