Bomvol programma Ontdekdagen

Nieuws
MTA_17_1024_vlieger

Met tech-workshops, discussies, meet-ups voor makers en demonstraties van virtual reality, tours, fitness workouts, kidslab, buitenbios, het TAB-Festival en veel meer.

Met het principebesluit is de planvorming over de toekomst van het Marineterrein Amsterdam een stap verder gekomen. Op 8, 9 en 10 september 2017 kan iedereen komen kijken wat er nu gebeurt op het terrein en reageren op de plannen voor de toekomst.

In januari 2015 is de Voorwerf van het Marineterrein Amsterdam opengesteld voor publiek en sinds januari 2017 is daar Kade West bijgekomen. In de vrijgekomen gebouwen huizen inmiddels zo’n 30 innovatieve bedrijven en horecagelegenheden. Er gebeurt van alles op het terrein, maar voor de buitenwereld is dat niet altijd goed zichtbaar.

Bomvol programma

Daarom gaan tijdens de Ontdekdagen alle deuren open en is er een bomvol programma georganiseerd waarbij vooral heel veel te doen is.  Zoals tech-workshops, testlabs, meet-ups voor makers en demonstraties van virtual reality. Daarnaast zijn er rondleidingen door gidsen en fitness workouts. Voor kinderen zijn er workshops en zelfs een speciaal kidslab. In de avond loopt het programma door met het TAB Festival.

Reageren op planvorming

De Ontdekdagen bieden ook alle gelegenheid om brandende vragen te stellen over de ontwikkelingen op het terrein. De Wittenburgerzaal – een ruimte direct naast de entree op Kattenburgerstraat 5 –  is de plek waar  je met vragen en opmerkingen over de planvorming terechtkunt. Dit kan overigens ook de hele maand september op woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 13.00 en 18.00 uur.

Magazine

Tijdens de Ontdekdagen is een prachtig magazine over het Marineterrein verkrijgbaar voor nieuwe en bestaande abonnees van de Nieuwsbrief – zolang de voorraad strekt. Je kunt je ter plekke voor de nieuwsbrief opgeven.

Toegang

De toegang tot de Ontdekdagen is geheel gratis. Voor enkele programmaonderdelen zoals de proeverijen wordt wel een bijdrage gevraagd.

Tijden

  • Vrijdag 8 september: 17.00 – 23.00 uur
  • Zaterdag 9 september: 12.00 – 23.00 uur
  • Zondag 10 september: 12.00 – 20.00 uur

Bekijk hier het complete programma