Bitcoin Wednesday

Nieuws
MAT-1024_15_bitcoin2

Nederlands' grootste en beste bijeenkomst over digital currency voor zowel beginners als gevorderden, vindt elke maand plaats op het Marineterrein Amsterdam.

Nederlands’ grootste en beste bijeenkomst over digital currency voor zowel beginners als gevorderden, vindt plaats op het Marineterrein Amsterdam.

Op woensdag 4 november laten onder meer twee buitenlandse experts hun licht schijnen over juridische zaken en blockchain technologie.

  • David Goldstone, juridische specialist van de UKDCA uit Londen, legt de voor- en nadelen van Fintech reguleringen voor digital currencies uit.
  • Ashley Taylor van Ethereum softwareproductiehuis ConsenSys uit New York geeft een presentatie over blockchain technology voor coops en communities.
  • Menno Weij van Solv advocaten legt de recente beslissing van het EU Hof van Justitie over BTW uit. Menno Weij is onder andere als advocaat betrokken bij de zaak in beroep over Bitcoin in Overijssel.
  • Daarnaast zijn er een aantal presentaties over Bitcoin, Dash, peer-to-peer lending en de rol van de Nederlandse banken in de digital currency sector.

De meetup vindt plaats op woensdag 4 november en start om 15:00 uur en duurt inclusief hapje en discussies tot 17:00 uur.

De toegang is gratis, voor drankjes en hapjes is er een cash bar.
Meld je a.u.b. zo snel mogelijk aan via: www.meetup.com/BitcoinWednesday/events/222357868/

Voor meer informatie over het programma zie: www.bitcoinwednesday.com/event/bitcoin-wednesday-29/