Al veel kerstpakketten voor bewoners noodopvang

Nieuws
2022-06-02-ontmoeting-nieuwkomers-scaled

Op het Marineterrein wonen sinds deze zomer 250 nieuwkomers in de noodopvang. Samen met de community en COA willen we hen fijne feestdagen bezorgen door kerstpakketten te doneren.

De afgelopen maanden hebben veel buurtbewoners en communityleden van het Marineterrein gevraagd hoe ze de nieuwe buren zouden kunnen helpen. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd zoals kinderactiviteiten, taallessen, sportclinics en Food en Film.

Er is een grote kans dat de noodopvang begin volgend jaar wordt gesloten. Nu de feestdagen eraan komen, willen we nog graag iets voor onze nieuwe buren betekenen. In overleg met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is daarom bedacht om pakketten in te zamelen voor de bewoners van de noodopvang. Verschillende communityleden doneren extra kerstpakketten, of vervangen daarom hun eigen kerstpakketten voor COA-pakketten.

De pakketten worden in goed overleg met het COA samengesteld op basis van de behoeften van de bewoners zelf. Het doel is om alle 250 bewoners een kerstpakket te geven. Er zijn al heel veel pakketen gedoneerd maar we zijn er nog niet.

En jij kan ook meehelpen! Doneren kan hier. Elk bedrag is welkom. Alvast heel erg bedankt!

Op de hoogte blijven van de noodopvang? Volg dan Marineterrein_camp op Instagram account, een instagrampagina van de bewoners zelf.