IMG_0500 2

Buitenkans

Het Marineterrein maken we samen, doe je mee?

In de weekenden van mei tot september geven we jou de ruimte om een activiteit te organiseren die het Marineterrein nog een stukje interessanter, leuker of leerzamer maakt.

Van een bushcraftsessie voor kinderen, floating yoga of vogels spotten tot een creatief afscheidsritueel voor afval. Zolang jouw activiteit duurzaam en sociaal is en binnen de thema’s buurt, natuur, gezondheid, leren of kunst valt, kan je je plan bij ons indienen

Verras ons met jouw plan, tussen 1 mei en 1 september zijn er 45 dagen te verdelen.

Jij maakt er een te gekke dag van en wij kunnen je helpen met alle voorzieningen, zoals een fietskarpodium met tafels, bankjes, servies, elektriciteit, water en een grote stretchtent voor als het regent. Afhankelijk van wat jij nodig hebt voor het organiseren van jouw activiteit kunnen we je vertellen welk pakket aan voorzieningen daarbij hoort.

Kosten

Om het organiseren voor iedereen toegankelijk te maken vragen we voor voorzieningen en ondersteuning voor activiteiten een vergoeding. Hierdoor kunnen we ook activiteiten bekostigen die vrij toegankelijk zijn en geen budget hebben. De fietskar met tafels en banken krijg je er altijd bij.

  • Kleine activiteit met weinig voorzieningen: € 0
  • Medium activiteit met alle voorzieningen en weinig ondersteuning: € 100
  • Uitgepakte activiteit met alle voorzieningen en ondersteuning: € 250 

Wil jij van mei tot september tijdens het weekend een activiteit op het Marineterrein op poten zetten? Lees hier of je aan de voorwaarden voldoet en vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" indicates required fields

Naam*
DD dash MM dash YYYY
Alleen vrijdag, zaterdag en zondag van 1 mei tot 1 oktober.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.