In de zomervakantie kan iedereen met een zwemdiploma meedoen met de Marineterrein zwemmeerdaagse. Van 10 juli tot en met 22 augustus kun je elke zaterdag- en zondagochtend je baantjes komen trekken in de binnenhaven van het Marineterrein: 10 baantjes voor een halve kilometer of 20 baantjes voor een hele kilometer. En je kunt kiezen voor 5 of 10 keer zwemmen. Voor alle zwemmers staat er een kop koffie of thee klaar. Per ochtend kunnen er maximaal 50 zwemmers mee doen, dus twijfel niet te lang en spring in het diepe. Meld je nu meteen aan!

Medaille

Alle volhouders ontvangen een felbegeerde Marineterein zwemmeerdaagsemedaille. Deze wordt aan het eind van de vakantie op feestelijke wijze uitgereikt. De datum hiervoor wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Praktische informatie

  • Wanneer: Elk weekend van zaterdag 10 juli t/m zondag 22 augustus 2021 van 09.00 tot 12.00 uur.
  • Waar: Verzamelen bij de Commandantswoning (gebouw 001), waar de koffie en thee klaarstaan en waar gelegenheid is voor omkleden op het terras.
  • Aanmelden viazwemmeerdaagse@marineterrein.nl.

Voor en door de buurt

De zwemmeerdaagse op het Marineterrein wordt georganiseerd in samenwerking met buurtorganisaties, buurtbewoners en de Amsterdamse Waterspelen.

Met dank aan

Gemeente Amsterdam: afdeling Sport en Bos, MidzomerMokum en stadsdeel Centrum.

NB: De binnenhaven van het Marineterrein is nog geen officiële zwemlocatie. Zwemmen is op eigen risico. Wel wordt er al geruime tijd onderzoek gedaan naar de waterkwaliteit van de binnenhaven. Hier lees je daar meer over