Zwem7daagse

Agenda
Zwemmen
Duik in de binnenhaven van het Marineterrein
zaterdag 16 juli t/m zaterdag 27 augustus 2022

Van 16 juli tot en met 27 augustus is de Binnenhaven elke zaterdag het decor van de Zwem7daagse. Kom ook baantjes trekken!

Kom deze zomer baantjes trekken op het Marineterrein! Van 16 juli tot en met 27 augustus is de Binnenhaven elke zaterdag het decor van de Zwem7daagse. Sleep jij de felbegeerde Zwem7daagsemedaille in de wacht?

Iedereen met een zwemdiploma kan meedoen aan de Zwem7daagse. Elke zaterdagochtend gaan we baantjes trekken: tien baantjes voor een halve kilometer of twintig voor een hele kilometer. Na elke duik staat er een kopje koffie of thee voor je klaar. 

En kom je elk weekend zwemmen? Dan ontvang jij aan het einde van de zomer tijdens een feestelijke ceremonie de Zwem7daagsemedaille. Daar kan je mee voor de dag komen!

Meedoen? Stuur dan een mailtje naar zwem7daagse@marineterrein.nl. Er is elke ochtend plek voor maximaal vijftig deelnemers, dus wees er snel bij!

Alles op een rij

  • Wanneer: Elk zaterdag van 16  juli t/m zaterdag 27 augustus 2022 van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Waar: Verzamelen COWO (gebouw 001), waar de koffie en thee klaarstaat. Ook is hier gelegenheid om je om te kleden.
  • Gratis aanmelden via: zwem7daagse@marineterrein.nl.

Voor en door de buurt
De Zwem7daagse op het Marineterrein wordt georganiseerd in samenwerking met buurtorganisaties, buurtbewoners en MidzomerMokum.

NB: De binnenhaven van het Marineterrein is nog geen officiële zwemlocatie. Zwemmen is op eigen risico. Wel wordt er al geruime tijd onderzoek gedaan naar de waterkwaliteit van de binnenhaven.