Met de gepassioneerde vogelaar Lars Buckx ga je 19 juni om 8.00 uur of 10.00 uur op zoek naar de vogels op het Marineterrein. Hij leert je hoe je door te luisteren vogels kan herkennen en bespreekt de karakteristieke kenmerken van verschillende vogels. Lars zit vol met interessante weetjes over (stads)vogels en deelt deze graag tijdens een vogelsafari door de verschillende (dak)landschappen van het Marineterrein. Laat je verrassen! Verrekijkers zijn aanwezig. Ontmoetingsplek is de ingang van het Marineterrein, Kattenburgerstraat 5.

Update: deze activiteit is vol. Houd onze website en agenda in de gaten voor meer leuke evenementen op de Voorwerf.

Deze workshop is onderdeel van de Open Groen Dag. Op 19 juni openen tientallen groene locaties in Amsterdam en Almere hun deuren. Een dag om er met familie en vrienden op uit te trekken om de natuur in je buurt te ontdekken. Bekijk het hele programma op: https://wemakethecity.green/opengroendag

Daarnaast is deze activiteit onderdeel van het programma Maak de Voorwerf mee. De Voorwerf is misschien wel het bekendste en geliefdste stukje van het Marineterrein. Maar kennen we het wel echt? Met Maak de Voorwerf mee gaan we de hele maand juni met leuke activiteiten op zoek naar de verborgen schatten van de Voorwerf. Voor jong en oud is er van alles te doen, zien en beleven. Benieuwd wat er nog meer te doen is? Klik hier!