The Turn Club presenteert: What Artists Can Do  

Agenda
unnamed
027K

De Turnclub (nieuw bij Lighthouse) organiseert een event over het inzetten van kunstenaars in je organisatie. Met o.m. Merlijn Twaalfhoven.

We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen in de keuken van kunstenaars en ontwerpers uit het netwerk van The Turn Club. Zo neemt Merlijn Twaalfhoven je mee in de kracht van langetermijndenken tijdens een Plekberaad, ontdek je met Nina Boas je eigen praktische idealen en toont Circus Andersom hoe zij met artistieke interventies voor ontregelende verbinding zorgen. Ook kun je een wandeling maken over het Marineterrein en de Diepe Tijd ervaren tijdens de Tegentijdse Tocht.

Ben jij nieuwsgierig naar wat een artistieke interventie inhoudt en hoe jouw organisatie middels creatieve werkvormen een vraagstuk aan kan pakken?

Ervaar deze middag zelf hoe je de kunstenaarsmindset zou kunnen toepassen, hoe je je onzekerheidsvaardigheid vergroot en welke rol goed voorouderschap en langetermijndenken daarin spelen.

Voor wie is dit netwerkevenement bedoeld?

Werk je in de zorg, het onderwijs, de watersector, bij een overheidsinstelling of in een ander domein dat wel wat creatieve maakkracht kan gebruiken? Je bent van harte welkom! Ons netwerk is op vele plekken actief en als intermediair zoekt The Turn Club altijd naar een geschikte match voor jouw organisatie en vraagstuk.

Dit event is gratis, aanmelden (noodzakelijk) kan hier

LocatieAHK Culture Club, gebouw 027 K

Tijden

van 13.30 - 17.30 uur