La Bolleur ontwerpstudio, oprichter van lunchroom Clubhouse op het Marineterrein, organiseert op 29 september The Boatrace; een webstrijd met zelfgemaakte, radiografische bestuurbare elektrische bootjes in de binnenhaven van het Marineterrein. Wie maakt het mooiste, snelste en meeste wendbare bootje?

 

Bram Burger van La Bolleur/Clubhouse vertelt:  “The Boatrace is in 2015 ontstaan uit een liefde voor bootjes racen op de steiger achter onze studio. Om onze vrienden en andere creatieve partijen samen te brengen hebben wij ons eerste event georganiseerd bij De Ceuvel in Amsterdam. In 2016 volgde een editie in het Noorderpark, waar ook de buurt een kijkje kwam nemen. Toen was ons oog ook al gevallen op het haventje op het Marineterrein. Met de opening van Clubhouse kwam voor ons alles samen. Op onze favoriete plek een schitterend event plaats laten vinden, waar onze bevriende partijen en de partijen op het Marineterrein samenkomen. We dagen de deelnemers uit om een zelf een bootje te maken, innovatief te zijn en zo creatief mogelijk voor de dag te komen.”

Het programma van 29 september:

  • 12.00 uur Testen van de boten
  • 14.00 uur Start eerste race
  • 19.00 uur Grande finale

Drank en eten wordt geregeld door Clubhouse en er is LIVE radio en commentaar van Radio Porto (van het Nationale Theater) op 50 headphones die worden uitgedeeld aan de bezoekers. na afloop is de prijsuitreiking. Er zijn prijzen voor snelheid, creativiteit, voor het totale plaatje en uiteraard is er een troostprijs. Daarna zal de gezelligheid worden voortgezet binnen en op het terras van Clubhouse.

Meedoen?

Stuur een mailtje naar info@labolleur.com om je te melden.

Meer info

Het event is hier te vinden: https://www.facebook.com/events/259705707988177/
En het teaserfilmpje hier: https://www.instagram.com/p/Bn3HcZbiLRZ/?taken-by=clubhouse.amsterdam