Solipmission launch for Burning Man 2017 at VRBase

Agenda

Kunstenaar Dadara heeft samen met een crew een project opgezet om de nieuwe wereld van Virtual Reality te exploreren. De missie wordt op 17 maart 2017 gelanceerd bij VRBase op het Marineterrein Amsterdam.

In de 19e eeuw zijn de laatste onbekende gebieden ontdekt van onze planeet. Afgelopen jaren is er echter een hele nieuwe, nog onontdekte wereld verschenen: de wereld van Virtual Reality. Kunstenaar Dadara heeft samen met een crew een project opgezet om die nieuwe wereld te exploreren. Deze ‘missie’ vindt plaats in de Black Rock Desert in Nevada tijdens het Burning Man Festival.

De missie wordt op 17 maart 2017 gelanceerd bij VRBase op het Marineterrein Amsterdam (gebouw 027E). Op dit event kun je de artiest, de technici en de crew achter het project ontmoeten, VR-ervaringen meemaken en het project op weg helpen om een crowdfunding campagne op gang te zetten.

Als je aanwezig wilt zijn kun je een kaartje kopen (wie het eerst komt, wie het eerst maalt), je kunt je kaartje verzekeren door een donatie te doen (ieder bedrag is welkom). Mocht je het project financieel willen ondersteunen of onderdeel van de missie willen worden: de Indiegogo-pagina gaat live tijdens de lancering.

Het programma is als volgt:

  • 16.00 – Deuren open
  • 17.00 – Start van het event
  • 17.30-20.30 – Presentatie van het project en de crowdfundingactie
  • 00.00 – Deuren sluiten

 

Meer informatie over de lancering en kaartverkoop vind je hier.