Laatste kans: Rondleiding Cinekid MediaLab

Agenda
000a4e7c-39e2-4040-9ddb-a43190aa4db0_l

Uitnodiging voor een persoonlijke tour door het Medialab van Cinekid, met meer dan 30 interactieve installaties, games en workshops. Locatie: Pathé Noord.

Namens team Cinekid, ben je van harte uitgenodigd voor een bezoek aan het Cinekid MediaLab op woensdag 25 oktober om 16:00. Jullie worden persoonlijk rondgeleid door curator Leonieke Verhoog. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar bezoek@cinekid.nl!

Het Cinekid MediaLab een expositie van meer dan 30 interactieve installaties, games en workshops en een viering van kunst, media en technologie. Dit jaar met het thema ‘Is dit echt?’.

Faceswap, deepfakes en AI Chatbots: technologie heeft magische eigenschappen aangenomen. En met de komst van breed toegankelijke kunstmatige intelligentie is dat meer dan ooit duidelijk geworden. Dit jaar neemt Cinekid MediaLab je mee in dit speelveld tussen echt en nep; tussen fysiek en digitaal en tussen droom en realiteit. Want als de technologie magische kwaliteiten aanneemt, hoe weet je dan nog wat echt is? En doet het er eigenlijk toe?

Kom kijken naar werken van Steye Hallema, Dries Depoorter, Studio Apvis, Tomo Kihara & Studio Playfool, Nou & Herkauw, Monobanda, Markos R. Kay, Katpatat en vele anderen. Klik hier voor het complete programma van het MediaLab 2023: https://cinekid.nl/nl/medialab-2023.

Tijden

Van 16:00 t/m 17:00